Familjetradition att gå till Carlsson i Centrum

Hejsan! Om ni inte redan har hört talas om denna fantastiska och helt underbara restaurang Carlsson i Centrum så tycker jag att ni ska fortsätta läsa detta inlägg! Det här är i alla fall en helt unik och grym restaurang som finns till för alla som bor i till exempel Skutskär, Gävle och i Älvkarleby och det är alltid hit jag tar med mina föräldrar jag vill att vi går ut hela familjen och verkligen njuter av god mat och pratar om härliga saker som hänt i våra liv, gamla som nya! Jag hittade till den här restaurangen helt av en slump, men det är inte av en slump som jag, och vi, fortsätter att gå hit, varje gång vi ses! Det har helt enkelt blivit som en tradition för oss nu, och vi föredrar inget hellre än att gå hit och verkligen njuta av varandras sällskap och riktigt smakrik och god mat! Restaurangen serverar både omtyckta luncher och även a la carte så restaurangen är lämplig för alla typ och all sorts av besök! Det som jag tycker är bäst med denna restaurang är att man verkligen känner sig bra behandlad av personalen på grund av den riktigt fina och bra service som man får av de som jobbar på den här restaurangen. Det är en väldigt mysig restaurang och maten är helt fantastisk! Vi brukar beställa var sin planka men min mamma föredrar deras vegetariska rätter. Ingen av oss blir någonsin besviken med varken den mat eller den service som vi upplever är på topp på denna restaurang! Jag rekommenderar verkligen alla er som läser detta att gå dit! Med detta sagt så önskar jag en fortsatt härlig dag, vi hörs snart!