Catering för er på bland annat Lidingö

Hej på er alla mina fantastiska och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Det här med catering på Lidingö är ett ämne som allt oftare dyker upp i kommentarerna här på bloggen. Jag kommer idag att skriva om just detta ämne, då ni är så många som bett mig om tips angående detta? Jag tänkte faktiskt ta och tipsa er idag om Holmbergs Restaurang & Catering AB, en restaurang med catering som jag under sommaren besökt flera gånger. Jag spelar som ni vet mycket golf, och vi är några kompisar som flera gånger under sommaren spelat golf i Täby, där då Holmbergs Restaurang & Catering AB finns. Vi har ätit på restaurangen flera gånger, och alla har verkligen älskat den. Personalen är helt fantastisk, och maten är otroligt god. Vi fick nu för ett tag sedan reda på att man kunde på boka catering på denna restaurang, vilket kändes så roligt. Vi hade nämligen letat efter en restaurang med catering i Stockholmsområdet, då jag för två veckor sedan fyllde 30 och ville ha en stor fest. Jag blev så glad när jag förstod att jag kunde ha denna fest hos Holmbergs Restaurang & Catering AB, då jag redan från början älskar både maten och personalen på detta ställe. Denna fest blev helt otroligt lyckad, och alla gäster tyckte verkligen om denna restaurang lika mycket som mig.

Jag blev väldigt nöjd över maten som serverades, och då personalen arbetar med bästa möjliga kundservice, blev allting perfekt. Även omgivningen tycker jag väldigt mycket om, och jag kommer definitivt att anlita Holmbergs Restaurang & Catering AB för kommande event och fester inom familjen. Då ni är många som sökt efter ett liknande ställe, vill jag såklart tipsa er om att vända er till Holmbergs Restaurang & Catering AB ifall ni befinner er i Täby, Danderyd, på Lidingö eller övriga Stockholmsområdet med omnejd.